Voeding & Hormoonbalans2018-11-27T09:25:07+00:00

Voeding, leefstijl & Hormoonbalans

Voeding en leefstijl

Orthomoleculaire geneeskunde richt zich op het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Veel mensen hebben klachten op gebied van gezondheid en energie, wat veelal komt door een ongezonde levensstijl. Bij Ode richten we ons op het duurzaam herstellend vermogen van het lichaam met gezonde essentiële voedingsstoffen en leefstijl. Maak een afspraak en zie wat er voor jou mogelijk is. Veelal is het consult door een aanvullende verzekering vergoed die het MBOG erkent.

Onze orthomoleculair specialiste is Carina Veldhuis van MyNaturalLife. Maak een afspraak of stel vragen, Carina helpt je graag.

Afspraak maken of vragen?

Hormoonbalans

Hormonen zijn de boodschappers van het lichaam. In een bepaald ritme werken allerlei hormonen in het lichaam met elkaar samen. Als het ritme van de vrouwelijke hormonen niet in evenwicht is kan dit flink van invloed zijn, bijvoorbeeld bij menstruatie of overgang. Accepteren van hormonale klachten is niet altijd wijsheid. Ontdekken wat voor jou de goede weg is naar een ander evenwicht wel. Het in balans brengen van het lichaam staat centraal in het consult en het plan van aanpak.

Onze specialiste, Anke Ritsema, is hormoonconsulente, aangesloten bij ‘Care for women’ en verpleegkundige, BIG geregistreerd. Zij helpt je graag.

Afspraak maken of vragen?