Over ons2020-05-07T21:55:08+01:00

Why, how, what:

Wij geloven in balans. In de hectiek van het leven is er Ode, waar rust en kalmte heerst. Jouw slow-down mini-retraite om de hoek, een ode aan jou.

Bij Ode gaan we voor een maximale kwaliteit en beleving, met duurzame aandacht voor de wereld om ons heen. Jouw moment wordt op maat gemaakt, aangepast naar jouw wensen en behoeften, om naar uit te kijken en van te genieten.

De huid is een spiegel van onze fysieke en mentale gesteldheid. We promoten een duurzame levensstijl om huid, lichaam en geest in goede conditie te brengen en te houden.

Ons team

Ons team is gevuld met echte professionals, ieder z’n eigen vak en nauw samenwerkend voor een optimaal resultaat voor jou. Al onze vrouwen zijn stevig opgeleid of zijn in opleiding. Maar, een opleiding alleen maakt geen blije klanten. Wij willen de beste zijn voor jou. Elke keer dat je bij ons komt leren we meer over jou en je wensen. Het resultaat; Optimale maatwerk behandelingen. Telkens weer een speciaal moment, voor jou.

  • Patricia Bulthuis (schoonheidsspecialiste, masseuse, mani- & pedicure)
  • Ashley Braams (schoonheidsspecialiste, manicure en pedicure)
  • Esther Deekens (schoonheidsspecialiste, manicure en pedicure )
  • Lisanne Oosterhof (manicure en pedicure)
  • Anouk (schoonheidsspecialiste in opleiding)
  • Ingeborg Fontaine (baliemedewerkster)

Locatie

Ode aan de vrouw is gevestigd in Kloosterveste, Assen. We zitten op een prachtig hoekje in het winkelcentrum zodat je ons gemakkelijk kunt bereiken (met gratis parkeergarage). Net buiten de kern, het is rust en balans wat je voelt bij ons. Ode is gestart vanuit passie, een idee, een wens, een beeld van de wereld dat werkelijkheid moest worden. Kennis en kunde is geoptimaliseerd, maar ook in het pand is er gebouwd met rust en liefde. Balans in tijd, genot en leven in het teken van slow-down. En dat voel je als je bij Ode over de drempel stapt, rondloopt en als je in de troon ligt.