Over ons2020-06-09T21:54:02+01:00

Why, how, what:

Wij geloven in balans. In de hectiek van het leven is er Ode, waar rust en kalmte heerst. Jouw slow-down mini-retraite om de hoek, een ode aan jou.

Bij Ode gaan we voor een maximale kwaliteit en beleving, met duurzame aandacht voor de wereld om ons heen. Jouw moment wordt op maat gemaakt, aangepast naar jouw wensen en behoeften, om naar uit te kijken en van te genieten.

De huid is een spiegel van onze fysieke en mentale gesteldheid. We promoten een duurzame levensstijl om huid, lichaam en geest in goede conditie te brengen en te houden.

Onze toppers:

Patricia

“Omdat ik een mensen mens ben, is mijn passie binnen dit vak het in de watten leggen van een ander, echt zorgen voor een ‘jij momentje’. Ode is de plek waar ik al mijn werken wensen kan vervullen, alles kan, alles mag. Samen maken we een feestje van wat we doen. Schoonheid betekent voor mij vriendjes zijn met jezelf, van jezelf kunnen houden zoals je bent.”

Priscilla

“Mijn passie voor het vak komt vanuit mijn eigen karakter. Als schoonheidsspecialiste mag ik graag verzorgen, gevoel van warme deken bieden en een luisterend oor zijn. De ambiance bij Ode zorgt voor een welkom en relaxed gevoel, voor zowel klant als voor mezelf. Zodra je binnenkomt bevind je je in een weldaad van rust en aandacht. Het is een hele fijne werkplek, met duurzame producten. Een plek waar je echt jezelf kan zijn. Schoonheid betekent voor mij niet alleen een mooie, stralende huid, maar ook een mooie, stralende jij. Als je lief bent voor je huid, ga je ook van binnen stralen.”

Tessa

Tessa

“Van jongs af aan heb ik al grote passie en interesse voor de uiterlijke verzorging. Anderen in de watten leggen, helpen, verzorgen, laten ontspannen en het gevoel geven even uit de hectiek van het dagelijks leven te zijn, daar haal ik veel voldoening uit. Elk persoon, elke huid, en dus elke behandeling is weer anders. Balans, warmte, rust en kalmte staan bij Ode centraal. Dingen waar ik zelf veel waarde aan hecht. Een fijne plek waar ik mijn passie met veel plezier kan uitvoeren! Het van binnen en buiten in balans zijn, dat is wat schoonheid voor mij betekent. Trots durven zijn op jezelf, wie je bent en hoe je eruit ziet. Want hoe je je van binnen voelt lees je terug in je huid.”

Ashley

“Ik hou ervan om een ander gelukkig te zien door een behandeling die ik kan geven. Vanuit mijzelf ben ik al graag in contact met de mens en vind ik het geweldig om anderen in de watten te leggen. De sfeer die je meteen voelt als je Ode binnen loopt voelt erg vertrouwd en fijn. Door deze sfeer is er ook erg fijn contact met de klant. Daarnaast werken we met goede producten, wat het uitvoeren van mijn passie alleen maar positief beïnvloedt! Schoonheid is tevreden zijn met jezelf. Ik draag graag bij aan het verhogen van de zelfverzekerdheid door het geven van een luxe en ontspannende behandeling.”

Locatie

Ode aan de vrouw is gevestigd in Kloosterveste, Assen. We zitten op een prachtig hoekje in het winkelcentrum zodat je ons gemakkelijk kunt bereiken (met gratis parkeergarage). Net buiten de kern, het is rust en balans wat je voelt bij ons. Ode is gestart vanuit passie, een idee, een wens, een beeld van de wereld dat werkelijkheid moest worden. Kennis en kunde is geoptimaliseerd, maar ook in het pand is er gebouwd met rust en liefde. Balans in tijd, genot en leven in het teken van slow-down. En dat voel je als je bij Ode over de drempel stapt, rondloopt en als je in de troon ligt.