Face & Body2020-06-09T21:20:12+01:00

Face & Body

We streven naar de positieve invloed van een gezonde leefstijl, voeding en verzorgende behandelingen. De combinatie draagt bij aan een verbeterde gezondheid en daarmee een stralende huid. Door een huidanalyse weten we precies de producten en behandeling verder af te stemmen op jouw huidtype en huidconditie. Dit is jouw moment, dus ook jouw wensen worden meegenomen in de behandeling.

Door unieke massage- en behandelrituelen, geïnspireerd op eeuwenoude tradities, geven we een echte beleving. Het gebruik van de hoogwaardige producten van [ comfort zone ] in combinatie met de rituelen geeft een positieve stimulans voor herstel van lichaam en geest.

[ comfort zone ] staat voor ongeëvenaarde kwaliteit zonder footprint. Geen dierproeven, vegan, energieneutraal en recyclebaar of gerecycled. Alleen het beste, het mooiste en het fijnste, als een ode aan jou.

Massage

Wij zorgen dat elk moment bij ode voor jou staat voor rust, ontspanning en heerlijke weldaad. We werken uitsluitend met de hoogwaardige aromamassage oliën van Chi voor optimale werking en een weldadige geurbeleving. Onze massages kunnen een stevige inslag hebben vanuit sportmassage of juist geheel gericht op maximale ontspanning en altijd aangepast op jouw persoonlijke wensen.

Samen, met jou of met mij?
Zo veel moois, zo veel te genieten en te bespreken. Wij ondersteunen dit en daarom zijn er alle laatste vrijdagen van de maand samen dagen. Op deze dagen zijn we volledig ingesteld op duo behandelingen en maken we er een fijn moment van, samen… met je partner of vriendin. Boek dit online of bel ons gerust om jullie moment te reserveren.

Waxing

Maximaal resultaat zonder irritatie. Een comfortabele en luxueuze wax behandeling waar we gebruik maken van het premium merk SiennaX. Door toevoeging van onder andere pepermunt, Teatree en Aloevera wordt de huid verkoeld en verzacht.

Tip: haargroei bestaat uit drie fasen. Voor een ultiem en blijvend glad resultaat adviseren wij de eerste drie keer wat korter achter elkaar te plannen.